Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς στα πλαίσια των εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο σύλλογός μας μέχρι τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 20/5, το Σάββατο 21/5 και τη Δευτέρα 23/5 θα γίνει η Έκθεση Ζωγραφικής των παιδιών μας και παράλληλα θα λειτουργήσει η Έκθεση βιβλίου.
Με τη λήξη της έκθεσης ζωγραφικής και βιβλίου θα βραβευτούν κατόπιν κλήρωσης 5 ζωγραφιές των παιδιών και ο Σύλλογός μας θα τους δώσει δώρα.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
• Παρασκευή 09:30-14:00 (για τα παιδιά) και 18:00-20:00 για όλους
• Σάββατο 09:30-14:00 για όλους
• Δευτέρα 11:30-14:00 (για τα παιδιά) και 18:00-21:00 για όλους.

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 23/5 και ώρα 18:45 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προγραμματισμένη ομιλία – συζήτηση με θέμα: ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
Ομιλήτρια η κα Μελίνα Χαρατσίδου Κλινική Ψυχολόγος του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Γλυφάδας.
Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται στους γονείς όλων των τάξεων του Δημοτικού.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΜΑΘΗΜΑ ΓΟΝΙΩΝ
















Την Κυριακή 15 Μαΐου o σύλλογός μας σε συνεργασία με τον σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Δασοπυρόσβεσης Γλυφάδας « Δικαίωμα Ζωής» διοργάνωσε επίσκεψη στο Πυροφυλάκειο, στο τέρμα της οδού Κων/νου Αθανάτου στην Τερψιθέα. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση γονιών και παιδιών, η ξενάγηση στα μονοπάτια του Υμηττού, η σποροφύτευση και η γνωριμία με τον τρόπο λειτουργίας του πυροφυλάκειου.
Τα παιδιά μας ενθουσιασμένα φύτεψαν σπόρους στο φυτώριο, περιποιήθηκαν τα αναπτυσσόμενα φυτά και απέκτησαν γνώσεις για την φροντίδα του ανθρώπου προς την φύση. Περπάτησαν στο μονοπάτι του Εθελοντισμού που έχει ξεκινήσει να διαμορφώνεται και τέλος παρακολούθησαν επίδειξη των πυροσβεστικών οχημάτων.
Ο πρόεδρος του συλλόγου « Δικαίωμα Ζωής» αφιέρωσε στην πρόεδρο του συλλόγου μας κα Παπαδοπούλου Μαρία το βιβλίο του ΣΠΑΥ «Μια αγκαλιά για τον Υμηττό», με την ευχή αυτά τα παιδιά να τον παραλάβουν ανέπαφο και καταπράσινο. Στην συνέχεια αφού έγραψαν τις σκέψεις τους στο βιβλίο επισκεπτών του Πυροφυλάκειου, έφυγαν κατενθουσιασμένα και με τις καλύτερες εντυπώσεις,
Ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί σε συνεργασία και με την Ένωση Γονέων του Δήμου Γλυφάδας σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας!

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αγαπητοί γονείς, ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Γλυφάδας " Δικαίωμα Ζωής", προσκαλούν εσάς και τα παιδιά σας την Κυριακή 15ΜαΪου στις 11:00 π.μ. στο πυροφυλάκειο που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Κων/νου Αθανάτου, για να δούμε πως μπορούν να αγαπούν και να προστατεύουν το δάσος και το περιβάλλον.
Είναι μια ευκαιρία να μας δείξουν τα πυροσβεστικά μέσα που διαθέτει ο Σύλλογος Εθελοντών, τι να προσέχουμε, τι να κάνουμε σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης θα δούμε τι φυτά και δέντρα υπάρχουν στο βουνό μας, καθώς και μικρή περιήγηση (ανάβαση) σ΄αυτό.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!