Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Έχοντας υπ’ όψιν μας την πρόθυμη ανταπόκρισή σας στη συλλογή τροφίμων και λοιπών οικιακών ειδών πρώτης ανάγκης, που έλαβε χώρα στο σχολείο μας πριν από την εορτή των Χριστουγέννων, ο Σύλλογος Διδασκόντων σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, προχωρεί και σε νέα συλλογή εν όψει των εορτών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, τα οποία θα προσφερθούν σε οικογένειες του σχολείου μας που έχουν άμεση ανάγκη. Αν μπορείτε και θέλετε να προσφέρετε κάτι, να το φέρετε στο χώρο του σχολείου έως και την Παρασκευή, 30 Μαρτίου.
Εάν κάποιες οικογένειες του σχολείου μας χρειάζονται υποστήριξη, μπορούν να επικοινωνήσουν προσωπικά με τη διευθύντρια του σχολείου, προκειμένου τα είδη που θα συγκεντρωθούν να διαμοιραστούν σε περισσότερες οικογένειες. Τα ονόματα των οικογενειών δε θα γνωστοποιηθούν, αλλά θα τηρηθεί πλήρης εχεμύθεια.


H Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων
&
Ο Σύλλογος Γονέων του 12ουΔ.Σ. Γλυφάδας

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς,
Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τη Διευθύντρια και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, σας προσκαλούν στην ομιλία του κ. Κάπαρη Νικόλαου, Ψυχολόγου εξειδικευμένου στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική προσέγγιση με θέμα:
« Τα ανυπάκουα και τα ντροπαλά παιδιά: Οι ιδιαιτερότητες στη συμπεριφορά τους και οι τρόποι διαχείρισής τους».
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 5/3/2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:00 μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου।Θα επακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.