Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Αγαπητοί γονείς,

Αναδημοσιεύουμε μια κοινοποίηση - έκκληση εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του 13ου Δημοτικού Γλυφάδας, που πληροφορηθήκαμε την περασμένη Κυριακή με την ευκαιρία της συνέλευσης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Γλυφάδας:

Γλυφάδα 7/2/2013

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αγαπητοί φίλοι /φίλες,

Η σημερινή αποστολή αφορά την αγαπημένη μας φίλη και περσινή Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας Τίνα Παπαγεωργίου. Η Τίνα νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο με οξεία λευχαιμία και χρειάζεται αίμα και αιμοπετάλια. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας δώσει αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο λέγοντας ότι είναι για τη Σταματίνα Παπαγεωργίου, Αττικό Νοσοκομείο, Β΄Παθολογική Κλινική, δωμάτιο 008. Ενώ για τα αιμοπετάλια θα πρέπει να πάει στο ίδιο το Αττικό Νοσοκομείο για να δώσει δείγμα.
Επίσης ζητάμε ως Σύλλογος, οποιαδήποτε βοήθεια όσο μικρή ή μεγάλη, οικονομική ή μη. Γι΄αυτό το λόγο μπορείτε να έρθετε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου ή να καταθέσετε το ποσό που επιθυμείτε στον εξής λογαριασμό: Αριθμός IBAN GR 1503801080000000015684708, Δικαιούχος: Σταματίνα Παπαγεωργίου, Κατάστημα 108 Millenium Bank Γλυφάδας.

Ευχαριστούμε,

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

Γιοβάννα Γαλανοπούλου           Αλέξανδρος Γεωργακίλας
Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

e-mail: info@13dimglyfadas.gr

Άς δείξουμε όσοι μπορούμε  και με οποιοδήποτε τρόπο την αλληλεγγύη μας
Για το Δ.Σ του Συλλόγου μας

Καπλανίδης Χάρης