Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το Σάββατο 20 Απρίλη το καθιερωμένο μας εργαστήρι κατασκευής Πασχαλινής λαμπάδας. Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μόνα τους τη σύνθεση αλλά και την υλοποίηση της λαμπάδας τους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γιατί υπήρξε αρκετή συμμετοχή, και τα παιδιά μας το απόλαυσαν.



Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Αγαπητοί γονείς


Εν όψει των εορτών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, ο Σύλλογος Διδασκόντων, σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη συλλογή τροφίμων, λοιπών οικιακών ειδών πρώτης ανάγκης και ρούχων τα οποία θα προσφερθούν σε οικογένειες της περιοχής μας που έχουν άμεση ανάγκη. Τα τρόφιμα και τα είδη οικιακής χρήσης που θα συγκεντρωθούν θα τα μεταφέρουν μαθητές του σχολείου στον Ι. Ν. του Αγίου Τρύφωνα με τη συνοδεία δασκάλων και μελών του συλλόγου γονέων.
 Τα ρούχα θα μοιραστούν από το Σύλλογο γονέων στο παιδικό χωριό S.O.S. στη Βάρη ή στο ΠΙΚΠΑ Βούλας. Αν μπορείτε και θέλετε να προσφέρετε κάτι, να το φέρετε στο χώρο του σχολείου έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013.

H Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων

&

Ο Σύλλογος Γονέων του 12ου Δ.Σ. Γλυφάδας