Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

12o Δημοτικό Γλυφάδας: Εκδρομή στον Ισθμό 15/6/2014


Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

 
 
 
 
Τις ευχαριστίες μας σε όσους γονείς βοήθησαν και βοηθούν εθελοντικά για να μπορούμε να διοργανώνουμε όλο και καλύτερα κάθε μας εκδήλωση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εθελοντική γραφιστική δημιουργία στο γονιό του Σχολείου μας Σπύρο Κοντογιώργη.
 
Να υπενθυμίσουμε και πάλι, ότι όλες οι εκδηλώσεις αφιερώνονται στα παιδιά του Σχολείου μας. Είναι πάντα ευπρόσδεκτα να τις παρακολουθήσουν, άσχετα αν συμμετέχουν σε κάποια από αυτές.
Θα αποκομίσουν όμορφες και χρήσιμες εμπειρίες, επιπλέον θα μάθουν να εκτιμάνε την παρέα τους και το Σχολείο ακόμα περισσότερο!
 

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 
 
Ήδη έχουν δοθεί στα παιδιά μας οι προσκλήσεις για τις θερινές εκδηλώσεις των απογευματινών μας δραστηριοτήτων. Τοποθετήθηκαν επίσης και αφίσες σχετικά, εντός και εκτός του σχολείου μας. 
Φέτος, σε πείσμα των καιρών και της γενικά αρνητικής ψυχολογίας που κάποιοι "φρόντισαν" να μας διακατέχει, εμείς σας καλούμε να χαρούμε όλοι μαζί με τα παιδιά, να τα χειροκροτήσουμε και να τα παροτρύνουμε για ακόμα καλύτερα πράγματα.
 
 
Οι καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες φέτος ήταν αυξημένες, και η συμμετοχή περισσότερο από ικανοποιητική. Τα δε αποτελέσματά τους αντανακλούν απευθείας στα παιδιά μας!
 
 
Θα ήταν χαρά μας, φέτος να υπάρχει μεγάλη προσέλευση και προπαντός παρουσία από τους εκπαιδευτικούς μας οι οποίοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι σ΄ όλες μας τις εκδηλώσεις!